Tarieven LotofLOF

Tarieven

 

TARIEVEN

 

Portret € 185,-

Ik kom naar een locatie om daar 1 tot anderhalf uur een reportage te maken. Zo krijg je de mooiste foto’s. Ik hou pas op als ik zeker weet dat de kanjers er tussen zitten. Bij de één gaat dat sneller dan bij de andere, dit kan komen door onzekerheid of verlegenheid. Maakt niks uit, dan blijf ik gewoon totdat je gewend bent aan de camera.

Je krijgt alle foto's, die mijn maatstaf halen, op hoge resolutie en volledig nabewerkt via mail of WeTransfer.

Groepsportret € 210,-

Maximaal 6 personen, elk volgend persoon 15 euro. Deze berekening is gebaseerd op nabewerkingstijd die voor elk volgend persoon meer tijd in beslag neemt. Het verhaal is gelijk aan dat van het maken van een portretfoto.

Voor zakelijke tarieven kun je altijd contact met me opnemen.


Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% btw. Voor reiskosten bereken ik € 0,30 per kilometer. Reiskosten worden berekend bij shoots op locatie, verder dan 15 kilometer vanaf postcode 3544 ME. Kosten gerelateerd aan de locatie reken ik apart. Te denken valt aan parkeerkosten, entreekosten voor park, landgoed etc. Last minute toevoegen van extra uren tijdens een reportage bedragen € 95,- per uur. Reistijden a € 50 p/u worden alleen berekend als de opdracht locatie verder dan 25 kilometer van postcode 3544 ME is.

Auteursrecht: foto’s worden over het algemeen geleverd met onbeperkte licentie. Dat wil zeggen dat het auteursrecht bij mij blijft, maar dat u de foto’s zelf onbeperkt mag gebruiken. Verkoop van mijn foto’s aan derden is zonder mijn toestemming niet toegestaan.