Fotografe Lyanne Oussoren

Lyanne

Lyanne Oussoren Fotografie

Lyanne Oussoren, van origine journaliste en afgestudeerd aan de fotovakschool. Die 2 combineert zij in haar fotowerk. Zij heeft zich naast portretfotografie en zakelijke fotografie voor websites en bedrijfsbrochures, verder gespecialiseerd in lifestyle en interieurfotografie.

Referenties

"Het leukste is natuurlijk als je voor en tijdens de fotoshoot een echte klik voelt. Dat je elkaar begrijpt en de foto's weerspiegelen hoe de opdrachtgever het onderwerp in beeld wilde krijgen. Daar doe ik dan ook altijd mijn stinkende best voor."

"We hebben nog nooit zo mooi op de foto gestaan!" Lachende gezichten! Het klantenbestand van Lyanne Oussoren Fotografie laat zich kenmerken als een verzameling lachende gezichten. Niet alleen stralen en lachen de opdrachtgevers óp de foto, maar ook als ze het eindresultaat onder ogen krijgen.

"Volop lof voor Lyanne Oussoren Fotografie" De reacties op het werk van Lyanne kunnen lovend worden genoemd. “Een van de mooiste reacties was die van een gezin dat me vertelde "Er is normaal gesproken altijd wel iemand die er niet helemaal op zijn best op staat, maar we staan nu allemaal prachtig op de foto!"

Zakelijke Fotografie

Lyanne heeft zich eveneens gespecialiseerd in de zakelijke fotografie. CEO.’s, zelfstandige ondernemers en managers kwamen oog in oog te staan met de camera van Lyanne Oussoren. Ook in deze discipline is de hand (en het oog) van de fotograaf duidelijk terug te zien.

“Als je kille zakelijkheid wilt uitstralen op je foto en als de scherpe en koelbloedige tegenstelling zwart/wit ‘helemaal je ding is’, dan past mijn manier van fotograferen zeker niet. Ook bij zakelijke portretten neem ik namelijk geen traditionele ‘zakelijke’ afstand, maar kom ik zo dichtbij als menselijk mogelijk en gewenst is. De portretten die ik maak zijn warm en kleurrijk. Ik laat de mensen lachen, stel ze dusdanig op hun gemak zodat ze heel natuurlijk over komen. Dat is mijn manier van werken en dat zorgt ervoor dat mijn zakelijke foto’s een heel menselijk karakter krijgen. Om daar als, bijvoorbeeld, directeur voor te kiezen, is gewaagd, maar degenen die die stap hebben gemaakt zijn zeer tevreden met het resultaat.”

Familieportretten

Ook bij familieportretten stelt Lyanne zich niet tevreden met het geijkte plaatje.

“Een familie of een gezin heeft altijd een bepaalde dynamiek, een manier van met elkaar omgaan en een manier van op elkaar reageren. Die dynamiek wil ik vangen. Ik probeer de mensen voor mijn lens dusdanig op hun gemak te stellen, dat ze eigenlijk compleet vergeten dat ik er ben. Dán zijn ze op hun natuurlijkst. En dat is ook het moment waarop die familiedynamiek zichtbaar wordt.”

Opdrachtgevers van Lyanne Oussoren Fotografie zijn onder andere

Knauf | CM partners | Pathé Cinemec Utrecht | Zand Zeep Soda | VoiceJoy | Verloskundigen Utrecht West | De Arbo Unie